Call: 9482 5300
Event Photography, Events, Photography, Singapore, Videographer Singapore, Videography, Vivid Snaps

Evenementenfotograaf in Singapore

Evenementenfotografie kan rechttoe rechtaan of heel complex zijn, maar nooit gemakkelijk. Onze evenementenfotografen nemen hun verantwoordelijkheden serieus en streven er voortdurend naar resultaten te behalen die de beste in de branche overtreffen. Streven om beter te zijn dan de beste is een eindeloos streven, en ons streven naar perfectie in evenementenfotografie is gebaseerd op 3 kernwaarden.

Het Vivid Snaps-team

Evenementenfotograaf Singapore
Bedrijfsfotoshoot van het Vivid Snaps-team bestaande uit fotografen & videoprofessionals

Ons team in Singapore bestaat uit mediaprofessionals op het gebied van fotografie en video productie. Hierdoor kan ons team een ​​allesomvattende aanbieder van mediaoplossingen zijn voor organisatoren van evenementen en creatieve bureaus die hun evenementen in Singapore organiseren.

Voor evenementproducties kunnen we u ondersteunen bij evenementfotografie, evenementvideografie, videoproductie vóór het evenement, bedrijfsfotoshoot, portretfotoshoot en Live streaming voor virtuele en hybride evenementen.

Professionele evenementenfotografen in Singapore

Evenementenfotograaf Singapore

Het is een algemene misvatting dat een fotograaf een expert is in het maken van alle soorten afbeeldingen. In feite heeft een fotograaf van een bedrijfsevenement heel andere prioriteiten dan bijvoorbeeld een trouwdagfotograaf.

Ze moeten allebei de juiste momenten vastleggen, maar de momenten gebeuren heel anders. De doelstellingen van deze afbeeldingen zijn ook heel verschillend. Ons team van projectcoördinatoren en evenementenfotografen is ervaren in het werken met zakelijke klanten. We streven ernaar om u elke keer een stressvrije werkervaring te bieden.

Soms heb je meer dan 1 fotograaf nodig

Evenementenfotograaf Singapore
Foto van een countdown-evenement in Singapore

Een professionele evenementenfotograaf kent zijn fysieke grenzen niet. Als uw evenement bijvoorbeeld betrekking heeft op het fotograferen van een dansvoorstelling en de reactie van het publiek, heeft u twee fotografen nodig.

Bij grotere evenementen wil je meestal ook meer dan 1 evenementenfotograaf inhuren. Als vuistregel geldt dat een enkele evenementenfotograaf goed is voor het vastleggen van evenementen tot 300 gasten. Daarnaast moet u een tweede of derde fotograaf inhuren om uw evenement effectief vast te leggen.

Goed assortiment lenzen en achteruitrijcamera

Professionele fotograaf Singapore

Om consistent goed werk te creëren, zijn goede vaardigheden en ervaring niet genoeg. Ook voor eventfotografie doen we beroep op professionele apparatuur. Onze fotografen hebben lenzen variërend van groothoeklenzen tot zoomlenzen. Onze eventfotografen neem ook een back-upcamera mee, zodat onverwachte uitval van apparatuur het vermogen van de fotograaf om de vereiste beelden te leveren niet belemmert.

Fisheye-lenzen voor grote groepsfoto’s

Royal Albatross Singapore
Fisheye-lens voor grote groepsfoto’s in krappe ruimtes. Foto genomen aan boord van Royal Albatross.

Hoewel de meeste fotografen voor elk evenement een groothoeklens bij zich hebben, zijn gespecialiseerde lenzen zoals ultragroothoeklens en fisheye-lens voor evenementfotografie meestal alleen op aanvraag verkrijgbaar. Sommige evenementenfotografen hebben er een in hun inventaris, terwijl anderen er misschien een moeten huren. Vandaar dat u dit misschien eerder wilt communiceren, zodat de evenement fotograaf kan voorbereiden.

Evenementenfotograaf Tijdlijn bewerken in Singapore

Doorgaans levert een professionele evenementenfotograaf de bewerkte evenementfoto’s binnen 7 werkdagen. Onze fotograaf bewerkt elke foto afzonderlijk, in tegenstelling tot sommige evenementenfotografen die een batchbewerking op hun afbeeldingen uitvoeren.

Het voordeel van individuele fotobewerking is een merkbare kwaliteitsverbetering, en duurt meestal 3 keer langer dan een evenementenfotograaf die batchgewijs bewerkt.

Verzoeken om haastige bewerking van uw evenementafbeeldingen zijn meestal beschikbaar tegen extra kosten.

Evenementenfotograaf haastte zich met bewerken in Singapore

Wanneer u een haastige bewerking van uw evenementfotograaf nodig heeft, zullen er meestal extra kosten in rekening worden gebracht die gelijk zijn aan de uurtarieven van de evenementfotograaf. En dit moet vooraf worden afgesproken met de fotograaf om beschikbaarheid te garanderen.

De meeste evenementfotografen zullen u ter plekke graag voorzien van geselecteerde onbewerkte JPEG-afbeeldingen. Daarom wilt u overwegen of dat voldoende is, zodat u de gehaaste bewerkingskosten kunt besparen.

Evenementenfotograaf Bewerking op locatie

Als u onmiddellijke bewerking nodig heeft voor uw evenementfotografie, kunnen we een speciale editor ter plaatse regelen om onmiddellijke bewerkingen uit te voeren. Dit is beschikbaar tegen een toeslag.

Selectie van goede afbeeldingen

Als je eventfotografen hebt ingeschakeld die batchgewijs hun eventfoto’s bewerken, dan zal je meestal merken dat ze een enorme hoeveelheid foto’s aanleveren. Hoewel dit in sommige situaties goed werkt, is het in de meeste andere gevallen niet effectief. Aangezien het enorme aantal foto’s meestal herhaalde opnamen van een scène bevat, besteedt u uiteindelijk tijd aan het doorzoeken van vele onbruikbare afbeeldingen.

Onze evenementfotografen selecteren en manipuleren elk beeld indien nodig, zodat je nooit tijd hoeft te besteden aan het doorzoeken van foto’s die je niet nodig hebt.

Getuigenissen van onze internationale klanten

Een van de meest indrukwekkende leveranciers waar ik ooit mee heb gewerkt in mijn hele evenementencarrière (dat is meer dan 20 jaar!). Professioneel van begin tot eind, ze anticipeerden op al mijn behoeften en vonden oplossingen voor problemen voordat ik het in de gaten had! Ze hebben met mij samengewerkt vanaf de offertefase tot en met de follow-up na het evenement. Op de dag dat ze alles perfect uitvoerden en er alles aan deden om ervoor te zorgen dat elk aspect naadloos was. Ik had me geen beter team kunnen wensen. Plus – buitengewoon aardige mensen. Ik zou absoluut weer met ze samenwerken en ze ten zeerste aanbevelen aan elke evenementenorganisator die op zoek is naar een uitzend-/streamingteam en/of evenementenfotograaf. Bedankt Team Vivid Snaps!

Cathy, evenementenorganisator (maritiem), Dublin, Ierland

Mijn eerste ervaring met jullie was geweldig, nogmaals bedankt.

Floris, Fotograaf, Amsterdam

Bezoek ons ​​op voor meer getuigenissen van klanten Google-recensies.

Schakel onze evenementfotografen in Singapore in

Videoproductie Singapore
Bedrijfsfotoshoot van het Vivid Snaps-team bestaande uit fotografen & videoprofessionals

Ons team bestaat uit enkele van de beste evenementenfotografen in de branche en we werken ook samen met branchepartners die dezelfde visie delen als wij. Bij de meeste evenementen bieden we ook evenementvideografen en productie van video-highlights na het evenement.

Naast evenementen is ons team gespecialiseerd in de productie van bedrijfsvideo’s en livestreaming voor virtuele en hybride evenementen. Dit maakt ons effectieve mediaproductiepartners voor uw evenementen en zakelijke communicatievereisten.

Ontvang een prijsofferte voor een evenementfotograaf in Singapore

Stuur ons een bericht met uw vereisten voor evenementfotografie. Onze projectcoördinator zal u antwoorden met een prijsofferte.

    A picture of contact us.

    Send us a message to get in touch.

      Get a Quote