Call: 9482 5300
Event Videography, Events, Video Production Singapore, Videographer Singapore, Videography, Vivid Snaps

Evenement Video Filmen in Singapore

Video-opnamen van evenementen in Singapore verwijzen meestal naar statisch of Zwervende video-opname op evenementen zoals congressen, beurzen, concerten en bedrijfsfeesten. We gebruiken meestal ten minste één of twee camera’s om het evenement vanuit verschillende hoeken vast te leggen. De beelden worden vervolgens bewerkt en nabewerkt om een ​​eindproduct te creëren dat de belangrijkste momenten en belangrijke aspecten van het evenement laat zien.

Video-opnamen van evenementen kunnen worden gebruikt om promotiemateriaal te maken, het evenement te documenteren om later te bekijken of om het evenement live te streamen naar een breder publiek. Evenement video filmen vereist planning vóór het evenement, de juiste uitrusting en teamcoördinatie, zodat het eindproduct de essentie van het evenement kan vastleggen en ook boeiend kan worden bewerkt.

Opmerking: sommige inhoud in dit artikel kan worden verbeterd of geparafraseerd met behulp van AI-schrijversoftware.

Het Vivid Snaps-team

Company Group Photo of Video Production Team in Singapore
Groepsfoto van het videoproductieteam van Vivid Snaps

Ons team bestaat uit mediaprofessionals met expertise in videoproductie van pre tot post. Bestaande uit videografen, video-editors, regisseurs, projectcoördinatoren en grafisch vormgevers. Ons portfolio is gericht op zakelijke klanten. En ons werk varieert van video’s over interne communicatie, video’s met merkverhalen, virtuele en hybride evenementen en bedrijfsfotografie.

Referenties van relevante werken

Evenementvideo’s Filmreferentie 1

Under Armour Combine Singapore Evenement Hoogtepunt.

Evenementvideo’s worden meestal gebruikt om de hoogtepunten van het evenement te laten zien, zoals productlanceringen, optredens van beroemdheden en andere belangrijke momenten. Het videohoogtepunt wordt meestal korter gemaakt dan het volledige beeldmateriaal van het evenement en is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden gedeeld op sociale media of andere platforms. U kunt het ook gebruiken als promotiemiddel voor toekomstige evenementen of om naamsbekendheid te vergroten. Het eindproduct wordt meestal bewerkt om visueel aantrekkelijk, dynamisch en snel te zijn, met een focus op de belangrijkste momenten van het evenement en ook met de boodschap van het merk.

Door belangrijke momenten en belangrijke aspecten van een Under Armour-evenement te benadrukken door beelden vanuit verschillende camerahoeken vast te leggen, kan het er interessanter en aantrekkelijker uitzien door verschillende perspectieven en visuele elementen te bieden. Enkele van de verschillende opnamehoeken die kunnen worden gebruikt, zijn onder meer

 • Brede shots: deze vangen de algehele scène en bieden context voor het evenement.
 • Close-ups: hiermee worden details vastgelegd en wordt het onderwerp van de opname benadrukt.
 • Panning-opnamen: hiermee wordt een weids beeld van het evenement vastgelegd, waarbij een onderwerp wordt gevolgd of de beweging van de menigte wordt weergegeven.
 • Tracking shots: hiermee wordt een onderwerp vastgelegd dat door het evenement beweegt en wordt het gevolgd terwijl het beweegt.
 • Point of view shots: deze vangen het standpunt van een onderwerp op en bieden een uniek perspectief op de gebeurtenis.

Door verschillende opnamehoeken te gebruiken, wordt de uiteindelijke video boeiender en dynamischer en kan hij verschillende aspecten van het evenement op een visueel interessante manier laten zien.

Evenementvideo’s Filmreferentie 2

DKSH Event Video Highlight

Bij het maken van een video voor een beursevenement zoals de FHA, is het belangrijk om te focussen op het vastleggen van de unieke elementen die het evenement speciaal maken. Dit omvat het eten en drinken dat wordt geserveerd, de interacties tussen aanwezigen en verkopers, en de algehele sfeer en ambiance van het evenement. Om deze elementen effectief vast te leggen, is het cruciaal om goed te letten op de geluidskwaliteit, de belichting, de compositie van de opname en het vertellen van verhalen.

Voor audio is het gebruik van een microfoon van hoge kwaliteit cruciaal om duidelijke en gearticuleerde opnames van interviews en toespraken te verkrijgen. Hoewel we beperkt zijn in ons vermogen om de verlichting op evenementen te regelen, kan de aanwezige verlichting op het evenement het visuele aspect van de beelden sterk beïnvloeden. Wat de compositie betreft, is het belangrijk om de opnamehoeken en compositie in overweging te nemen, omdat dit helpt om het verhaal van het evenement tot leven te brengen. Wat het vertellen van verhalen betreft, is het essentieel om na te denken over het overkoepelende verhaal dat u met de video wilt overbrengen en hoe de beelden kunnen worden bewerkt om dat verhaal te versterken.

Ten slotte kan het toevoegen van B-rolls en het besteden van voldoende tijd aan postproductie, zoals het bewerken en toevoegen van muziek en geluidseffecten, de algehele kijkervaring aanzienlijk verbeteren. Door te focussen op deze sleutelelementen, a videograaf of maker van videocontent kan een gedenkwaardige en effectieve video maken die de essentie van het evenement nauwkeurig vastlegt.

Camera-apparatuur voor het filmen van evenementenvideo’s

In ons videoproductieteam voor evenementen zijn we toegewijd aan het leveren van resultaten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Om dit te bereiken, maken we gebruik van eersteklas tandwielen en technieken. Een van onze voorkeursopstellingen is de Sony A7S III-camerabody in combinatie met de DJI RS3-gimbal. Deze combinatie stelt ons in staat om vloeiende opnamen te maken die vrij zijn van kriebels en schokken.

Bovendien gebruiken we meestal de 24-105 mm-lens om zowel groothoekopnamen als close-ups vast te leggen, wat zorgt voor veelzijdigheid en flexibiliteit op de set. We begrijpen echter hoe belangrijk het is om dingen te kunnen veranderen, daarom hebben we ook de mogelijkheid om over te schakelen naar een 85 mm f1.4 prime-lens voor een prachtig bokeh-effect op de achtergrond. Als de situatie daarom vraagt, hebben we ook de 70-200mm lens in ons arsenaal. Deze lens is geweldig om strakkere opnamen te maken of om op moeilijk bereikbare plaatsen te fotograferen. Over het algemeen zorgt onze inzet voor het gebruik van de beste apparatuur en technieken ervoor dat we consistent resultaten van topkwaliteit leveren aan onze klanten.

Geluidsapparatuur voor het filmen van evenementenvideo’s

We gebruiken de Zoom H6 voor geluidsopname vanwege de uitstekende functies voor het vastleggen van audio. De Zoom H6 is een draagbare audiorecorder die een eersteklas geluidsopnamekwaliteit garandeert, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor het opnemen van kritieke delen van videohoogtepunten. De XLR/TRS-ingangen en -uitgangen van de Zoom H6 stellen ons in staat om audio van een AV-systeem aan te boren, waardoor we via onze koptelefoon naar de audio kunnen luisteren en deze tegelijkertijd kunnen vastleggen. Dit geeft ons de mogelijkheid om de audio van het evenement op te nemen terwijl het via het AV-systeem wordt afgespeeld. Ons doel bij het vastleggen van evenementen is het bewaren en herdenken van de belangrijke momenten die zich voordoen, waaronder toespraken, productlanceringen, optredens en andere opmerkelijke gebeurtenissen. Het gebruik van het Zoom H6-opnameapparaat zorgt ervoor dat de audio-opname van deze vitale momenten van ongeëvenaarde en onberispelijke kwaliteit is.

Lichtapparatuur voor het filmen van evenementenvideo’s

Bij het filmen van evenementen kan verlichtingsapparatuur een cruciale rol spelen bij het behalen van professioneel ogende resultaten. Hoewel het gebruik van natuurlijke of omgevingslichtbronnen een kosteneffectieve oplossing kan zijn, levert het niet altijd voldoende licht op voor het gewenste resultaat. In deze gevallen kunnen aanvullende verlichtingsapparatuur zoals LED-panelen, fresnellampen of schijnwerpers worden gebruikt om meer licht aan de scène toe te voegen.

Voor podiumactiviteiten is AV-verlichting bijzonder belangrijk om ervoor te zorgen dat de artiesten en hun acties goed verlicht en goed zichtbaar zijn voor het publiek en de camera’s. Een professionele verlichtingsopstelling kan bestaan ​​uit een combinatie van schijnwerpers, waslichten en andere verlichtingsarmaturen om een ​​dynamische en visueel aantrekkelijke omgeving te creëren.

Als u ervoor kiest om geen verlichtingsapparatuur te gebruiken, is het belangrijk om de lichtomstandigheden goed te begrijpen en het beschikbare licht in uw voordeel te gebruiken. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de stijl en sfeer van het evenement. Sommige evenementen, zoals openluchtfestivals of concerten, hebben misschien een meer ontspannen en natuurlijke uitstraling, en het gebruik van minimale verlichtingsapparatuur, of helemaal geen verlichting, is wellicht geschikter.

Samenvattend is het mogelijk om video’s van evenementen van hoge kwaliteit vast te leggen zonder het gebruik van verlichtingsapparatuur, maar het is belangrijk om rekening te houden met de lichtomstandigheden en de gewenste look en feel van het eindproduct.

Ons bedrijf biedt end-to-end videoproductiediensten, inclusief preproductie en postproductie

Preproductiediensten omvatten:

 • Conceptontwikkeling
 • Script schrijven
 • Storyboarden
 • Budgettering
 • Het roosteren
 • Locatie scouting
 • Casting en talentmanagement
 • Materiaal verhuur

Tijdens de productiefase is ons team op locatie om:

 • Opstellen en bedienen van camera’s en verlichtingsapparatuur
 • Geluid opnemen
 • Interview talent en leg b-roll vast
 • Regisseren en coördineren van de shoot

Postproductiediensten omvatten:

 • Bewerken
 • Kleurcorrectie
 • Bewegende beelden
 • Samenstellen
 • Coderen en bezorgen

We kunnen met u samenwerken om uw specifieke behoeften te begrijpen en onze diensten af ​​te stemmen op uw budget en tijdlijn. We nemen alle technische aspecten van het videoproductieproces voor onze rekening en geven je de begeleiding die je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Door end-to-end videoproductiediensten aan te bieden, kunnen we ervoor zorgen dat uw eindproduct gepolijst en professioneel is en dat het op tijd en binnen budget wordt geleverd.

Halverwege dit artikel is het vermeldenswaard dat als je van plan bent een evenement te filmen, het belangrijk is om een ​​professioneel team te hebben dat je kan helpen met het filmen en het postproductieproces. Een professioneel team heeft de ervaring en apparatuur om beelden van hoge kwaliteit vast te leggen, en de vaardigheden om een ​​uiteindelijke video te bewerken en te produceren die het evenement op de best mogelijke manier laat zien.

Als u een betrouwbare partner nodig heeft voor de productie van uw evenementvideo, dan is Vivid Snaps de oplossing voor u. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle aspecten van videoproductie en heeft een team van doorgewinterde professionals die u bij elke stap helpen, van preproductieplanning tot postproductiemontage. We gebruiken geavanceerde technologie en apparatuur om adembenemende beelden van uw evenement te maken, en onze postproductie-experts zullen de beelden nauwgezet bewerken om een ​​uiteindelijke video te maken die de meest cruciale momenten en belangrijke elementen van het evenement laat zien.

Laat uw evenement niet onvermeld gaan, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze videoproductiediensten voor evenementen en om een ​​gratis offerte te ontvangen. Ons team staat klaar om u te helpen een video te maken die uw evenement onvergetelijk zal maken.

Eerdere klanten:

 • Onder pantser
 • DKSH
 • begiftigd
 • Singapore Wetenschapscentrum
 • Mount Alvernia-ziekenhuis
 • Temasek Polytechnische
 • Shiseido Professioneel
 • De Adecco-groep
 • Tan Tock Seng-ziekenhuis
 • Lexus

Hoe kunnen we helpen?

Group Photo of Video Production Crew in Singapore
Groepsfoto van de Videoproductieteam van Vivid Snaps

Als ervaren productiebedrijf met 10 jaar ervaring in het vastleggen van evenementen, hebben we een goed begrip van uw vereisten voor evenementvideografie. We gebruiken industriestandaard apparatuur en kunnen een breed scala aan videoproductiediensten leveren, waaronder creatieve videoproductie voor evenementen, statisch filmen en on-site montage, waardoor we een veelzijdige en betrouwbare keuze zijn voor klanten.

Als one-stop-aanbieder voor zowel videografie- als fotografiediensten, elimineren we de noodzaak voor u om met meerdere leveranciers te werken, waardoor het productieproces meer gestroomlijnd en efficiënter wordt, vooral voor klanten buiten Singapore.

Onze kracht ligt in het bedienen van zakelijke klanten, waarbij we het belang van merkimago en berichtgeving begrijpen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk project de visie en het merk van de klant nauwkeurig weergeeft, door hoogwaardige evenementinhoud te leveren die aan hun behoeften en verwachtingen voldoet

Kortom, onze combinatie van technische expertise, veelzijdigheid en ervaring in het bedienen van zakelijke klanten maakt ons een ideale match voor klanten in het buitenland, die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele videografiepartner om hoogwaardige content voor evenementen te produceren.

Laat ons alstublieft weten hoe we u kunnen helpen en ondersteunen bij de productie van uw evenementvideo in Singapore.

Naast de productie van evenementvideo’s biedt Vivid Snaps ook een reeks aanvullende diensten die u kunnen helpen uw evenement te verbeteren en een breder publiek te bereiken. Een paar voorbeelden zullen zijn:

Live streaming: Ons team kan u helpen bij het opzetten en beheren van een live streamingdienst voor uw evenement, zodat u het in realtime kunt uitzenden naar een wereldwijd publiek. Dit kan met name handig zijn voor evenementen zoals conferenties of concerten, waarbij er mogelijk een beperkt aantal fysieke aanwezigen is, maar een groot online publiek.

Live video-feed van evenement: We kunnen een livefeed van het evenement leveren, die kan worden weergegeven op schermen rond de evenementenlocatie, of livestreaming naar het web. Dit kan helpen om aanwezigen betrokken te houden bij de podiumactiviteiten, aankondigingen of andere belangrijke informatie tijdens het evenement.

Casestudy-video: We kunnen een case study-video maken die het succes van uw evenement en de impact die het had op aanwezigen en deelnemers laat zien. Dit kan een krachtig hulpmiddel zijn om toekomstige evenementen te promoten en uw merk op te bouwen.

Ons doel is om onze klanten een uitgebreide service te bieden, die alle aspecten van videoproductie van evenementen, livestreaming en andere diensten omvat die kunnen helpen het evenement te verbeteren en een breder publiek te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen om uw evenement tot een succes te maken.

Vraag een prijsofferte aan

Sommige projecten zijn eenvoudig terwijl andere complex kunnen zijn, stuur ons een bericht met uw projectvereisten. Onze projectcoördinator neemt contact met u op voor een prijsofferte.

  A picture of contact us.

  Send us a message to get in touch.

   Get a Quote